GÅRDSFISK RÖDSTRIMMA FILÉ
3 450,00 kr
Grilla eller stek i panna: Tilapiafiléer är utmärkta att grilla eller steka. Marinerad med olivolja, vitlök, citron och örter ger en smakrik och lätt rätt.
Ugnsbaka: Baka tilapia med brödsmulor, parmesan eller en vitlökssmörsås för en enkel & god rätt.
Fisktacos: Tilapia passar bra i fisktacos. Grilla eller fritera filéerna lätt och servera med en frisk coleslaw, salsa och avocado.
I fiskgryta eller soppa: Tilapia kan användas i en lätt, smakrik fiskgryta eller soppa, tillsammans med
grönsaker och en god buljong.
Krispigt friterad: För en lite mer indulgent rätt kan tilapia brödas och friteras, vilket ger en krispig yta och håller fisken mjuk och saftig inuti.
Gårdsfisk
Total netto vikt per försäljning | 15 |
---|---|
Tillverkningsland | Sverige |
Förpacknings enhet | Krt |
Produkten kan levereras till | 10-19 Stockholm, 20-27 Malmö, Arlöv, Eslöv, Helsingborg, Ystad, 28-29 Hässleholm, Tyringe, 30-31 Halmstad, Falkenberg, 32-39 Växjö, Tingsryd, Kalmar, 40-46 Göteborg, Partille, Kungälv, Uddevalla, Trollhättan, 50-57 Borås, Skara, Jönköping, Nässjö, Aneby, Götene, 58-61 Linköping, Norrköping, Nyköping, 63-68 Eskilstuna, Strängnäs, Karlstad, Kristinehamn, 69-82 Kumla, Örebro, Västerås, Uppsala, Grisslehamn, Borlänge, Rättvik, Mora, Gävle, Söderhamn |
Antal försäljningsenheter per parti | 3 |
Nettovikt per försäljningsenhet | 5kg |
Varumärke | Gårdsfisk |
Bäst före datum | 2025-06-17 |
Batch nummer | 2240381337, 2340381311, 2340481318 |
Pall enhet | Kartong |
Grilla eller stek i panna: Tilapiafiléer är utmärkta att grilla eller steka. Marinerad med olivolja, vitlök, citron och örter ger en smakrik och lätt rätt.
Ugnsbaka: Baka tilapia med brödsmulor, parmesan eller en vitlökssmörsås för en enkel & god rätt.
Fisktacos: Tilapia passar bra i fisktacos. Grilla eller fritera filéerna lätt och servera med en frisk coleslaw, salsa och avocado.
I fiskgryta eller soppa: Tilapia kan användas i en lätt, smakrik fiskgryta eller soppa, tillsammans med
grönsaker och en god buljong.
Krispigt friterad: För en lite mer indulgent rätt kan tilapia brödas och friteras, vilket ger en krispig yta och håller fisken mjuk och saftig inuti.