Om Meal Makers

Meal Makers är verktyget som gör skillnad på riktigt, den nya vägen till marknaden om du så vill!

Varför krångla till det? Med hållbarhet och miljö i fokus erbjuder Meal Makers producerande och importerande företag att på ett supereffektivt sätt avsätta partier av livsmedel, dryck och utrustning, som på grund av korta datum eller andra avvikelser från specifikation inte kan säljas via befintliga kanaler.

Vi är samarbetspartnern, inte pekpinnen, och tillsammans kan vi göra skillnad!

Vi har brutit ner affären till dess grundläggande form. Då vi inte har något dyrt lager, säljkår eller logistik, kan vi erbjuda grossister, restauranger, producenter mfl. att på vår auktion och partihandelsplattform göra snabba klipp, samtidigt som du bidrar till en hållbarare hantering i livsmedelskedjan.

Vi erbjuder även våra samarbetspartners ett kostnadsfritt fönster mot livsmedelsbranschen, där de fantastiska miljö och hållbarhetsprojekt som varje år drivs i livsmedelsbranschen lyfts fram.

Grundarna av Meal Makers, Christian Pettersson och Morgan Kroon har tillsammans flera års erfarenhet och bred kompetens från livsmedelsproducerande bolag, storköksgrossist och restaurangbranschen. Visionen är att skapa ett digitalt verktyg för livsmedelsproducenter, lokala som regionala, för att på ett effektivt sätt arbeta med hållbarhet i ett närmare samarbete med marknaden.

Meal Makers lanserar i en spännande tid då innovation går hand i hand med hållbarhet, ansvarstagande och digitalisering. LESS IS MORE

meal makers kontakt oss