Växla Nav
Min kundvagn

Nyheter

REPORTAGE I MÅLTIDSBLOGGEN

Läs artikeln ur Måltidsbloggen som handlar om vårt samarbete tillsammans med Göteborgs stad...

SAMARBETE MED ACADEMEDIA

”Gräv där du står” är ett begrepp som vi inom AcadeMedia Måltid tror på och lever efter. ...

REPORTAGE I KÖTT & CHARK

Kött & Chark har skrivit en artikel om Meal Makers digitala lösning för livsmedelsproducenter ...

REPORTAGE I BOHUSLÄNNINGEN

Läs artikeln om Christians resa från kock till att starta upp en klimatsmart e-handelslösning för livsmedel...

VINNAREN AV WIN WIN AWARDS

Win Win Gothenburg Sustainability Award är ett internationellt pris som delas ut med syftet hållbar utveckling...

SAMARBETE MED SVENSKMÄRKNING

Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad ochn kontrollerad...

REPORTAGE I NÄRINGSLIVET

Läs mer av artikeln som Näringslivet skrev om Meal Makers där man får veta mer om företaget och hur...

PILOTPROJEKT MED PÅVELUNDSKÖKET

Sedan april månad har Påvelundsköket haft ett pilotprojekt ihop med Meal Makers...

Göteborgs- modellen

Göteborgsmodellen för mindre matsvinn har lyckats halvera mängden slängd mat på bara...

TIPS FÖR MINSKAT MATSVINN

Meal Makers ger sina bästa tips för hur DU som privatperson kan bidra till ett minskat matsvinn...

MEAL MAKERS I DI DIGITAL

Di Digital skrev en artikel om Food Tech 2019 som är ett framtidsorienterat samarbete mellan Alfred Nobel...

HUR VI BIDRAR TILL ETT AV MÅLEN

De globala målen är den mest ambitiösa agendan för hållbar utveckling som världens länder...

REPORTAGE I BOHUSLÄNINGEN

Bohusläningen var på plats när Dino, restaurangägare till Mona-Lisa, köpte drygt ett par hundra kilo majonäs...

Såhär tänker vi om miljön!

Det är lätt att bli nedslagen när man på mediaflödet, dagligen blir påmind om hur snabbt vår klimat och värld...