NYHETER

Reportage i Måltidsbloggen

2020-11-10

REPORTAGE I MÅLTIDSBLOGGEN

Läs artikeln ur Måltidsbloggen som handlar om vårt samarbete tillsammans med Göteborgs stad...


Samarbete med Academedia

2020-03-09

SAMARBETE MED ACADEMEDIA

- ”Gräv där du står” är ett begrepp som vi inom AcadeMedia Måltid tror på och lever efter. ...


De handlar med matsvinn

2020-02-03

REPORTAGE I KÖTT & CHARK

Kött & Chark har skrivit en artikel om Meal Makers digitala lösning för livsmedelsproducenter ...


Christian Petterson intervju Bohuslänningen

2019-11-12

REPORTAGE I BOHUSLÄNNINGEN

Läs artikeln om Christians resa från kock till att starta upp en klimatsmart e-handelslösning för livsmedel...


Win Win Gothenburg Sustainability Award

2019-11-07

VINNAREN AV WIN WIN AWARDS

Win Win Gothenburg Sustainability Award är ett internationellt pris som delas ut med syftet hållbar utveckling...


Samarbete med svenskmärkning

2019-09-26

SAMARBETE MED SVENSKMÄRKNING

Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad...


Reportage i Näringslivet

2019-09-20

REPORTAGE I NÄRINGSLIVET

Läs mer av artikeln som Näringslivet skrev om Meal Makers där man får veta mer om företaget och hur...


Repotage i Göteborgs-Posten

2019-08-25

PILOTPROJEKT MED PÅVELUNDSKÖKET

Sedan april månad har Påvelundsköket haft ett pilotprojekt ihop med Meal Makers...


Göteborgsmodellen för mindre matsvinn

2019-05-06

Göteborgs- modellen

Göteborgsmodellen för mindre matsvinn har lyckats halvera mängden slängd mat på bara...


Tips för att minska matsvinnet

2019-04-25

TIPS FÖR MINSKAT MATSVINN

Meal Makers ger sina bästa tips för hur DU som privatperson kan bidra till ett minskat matsvinn...


Meal Makers - Di Digital

2019-03-14

MEAL MAKERS I DI DIGITAL

Di Digital skrev en artikel om Food Tech 2019 som är ett framtidsorienterat samarbete mellan Alfred Nobel...


Meal Makers - Globala målen

2019-03-06

HUR VI BIDRAR TILL ETT AV MÅLEN

De globala målen är den mest ambitiösa agendan för hållbar utveckling som världens länder...


meal makers nyheter

2019-02-18

REPORTAGE I BOHUSLÄNINGEN

Bohusläningen var på plats när Dino, restaurangägare till Mona-Lisa, köpte drygt ett par hundra kilo majonäs...


meal makers nyheter

2019-02-12

Såhär tänker vi om miljön!

Det är lätt att bli nedslagen när man på mediaflödet, dagligen blir påmind om hur snabbt vår klimat och värld...