Vegolyftet- för storkök och skola

325,00 kr
I lager
Artikel nummer
vegolyftet
Mer information
Total netto vikt per försäljning ( OBS ange enbart summan) ( tillex 200 ) 7
Tillverkningsland (Sverige) Sverige
Marknadspris slutkund med fullgod hållbarhet. (riktpris) 549
Förpacknings enhet / Kollityp Krt
Avvikelser från specifikation , ( ev vikt , färg , märkning ) Nyskick
Produkten kan levereras till Hela Sverige
Nettovikt per försäljningsenhet / krt - kg eller liter (Ex 2,5kg eller 6 liter) 0,7kg
Varumärke Vegolyftet
Antal försäljningsenheter per parti 1
Bäst före datum 2030-01-01
Batch nummer ( spårbarhet) 101,010,101,010
Pall enhet : Hel pal , Halvpall , Kvartspall , Mixpall Kartong
Anledning till försäljning Överlager
Vegolyftets kokbok är för dig som vill lyckas med vegetarisk och vegansk mat i storkök och skola. Magnus Naess är en kock och inspiratör som delar med sig av sina tio år med vegetarisk mat lagad i storkök. Han har jobbat som kökschef och kock på flera vegetariska restauranger och i skolor. Hans nyfikenhet och positiva inställning gör att han hela tiden vill utvecklas och även se andra lyckas. Inspirationen får han bland annat av gensvaret från sina matgäster men även av andra kockar och kökspersonal han träffar. Magnus har även hunnit med många föreläsningar samt kurser, och släpper nu äntligen sin efterfrågade kokbok. Här finner du inte bara många recept lagade för 100 personer, utan även hans kunskap och tankegångar kring vegan och vegetarisk kost. Boken passar inte bara skolkök utan givetvis också alla större kök oavsett inriktning. Information om författaren: Magnus Naess är född 1972 i Upplands Väsby, norr om Stockholm där han också växte upp. Magnus är gift och bor med sin familj i Stockholm där han arbetar som kock på Globala gymnasiet som enbart serverar vegetarisk mat. Han är även en populär föredragshållare och kursledare då han peppar och lär ut köksanställda och kostchefer över hela landet som vill gå över till grönare kost i sina verksamheter som skola, restaurang och andra offentliga storkök.