Växla Nav
Min kundvagn

Så här funkar det

Vi är en hybrid mellan digital grossist och marknadsplats där privata och offentliga kök får möjlighet att direkt från producentens lager köpa livsmedel som annars hade riskerat att bli till matsvinn, men även ordinarie produkter som är hållbart producerade.

Det blir ett klimatsmart komplement till deras ordinarie livsmedelsupphandling, och ligger helt i linje med Sveriges nationella livsmedelsstrategi för att nå FNs klimatmål.

Bli leverantör
hos Meal Makers

 1. 1. Framtidens försäljningskanal

  Som leverantör skapar ni gratis konto genom att gå in under fliken “leverantörslogin” och registrera er. Efter godkännande får ni ett mail, varpå ni kan logga in och bli en del av Meal Makers nätverk.

 2. 2. Digitalt

  Som leverantör har ni alltid möjlighet att via ert adminkonto i realtid ändra pris, volym samt av och på aktivera artiklar när det passar er, full transparens och samarbete på lika villkor.

 3. 3. Köp och betalning

  Meal Makers sköter fakturering, order och kundservice precis som en gammaldags grossist, men utan lager och säljkår.

  100% Digitalt och Okrångligt!

Spara pengar och rädda mat
med Meal Makers

 1. 1. Framtidens försäljningskanal

  Privata och offentliga kunder skapar gratis konto genom att gå in under fliken “kundlogin” och registrera sig. Ni får därefter ett mail, varpå ni kan logga in för att ta del av våra erbjudanden.

 2. 2. Digitalt

  Efter genomfört köp levereras partiet inom 3-5 dagar Mån - Fre - 08:00 - 15:00 inom det geografiska område/postnummer som angivits för aktuellt parti.

 3. 3. Köp och betalning

  Privata kunder har 20 dagar mailfaktura och kommuner och regioner har 30 dagar med E faktura - GLN - Referens nr.

  Rädda mat, miljö och pengar Win Win Win!

Vi räddar mat tillsammans med kockar!