Nyheter
REPORTAGE I MÅLTIDSBLOGGEN
Läs artikeln ur Måltidsbloggen som handlar om vårt samarbete tillsammans med Göteborgs stad...
SAMARBETE MED ACADEMEDIA
”Gräv där du står” är ett begrepp som vi inom AcadeMedia Måltid tror på och lever efter. ...
REPORTAGE I KÖTT & CHARK
Kött & Chark har skrivit en artikel om Meal Makers digitala lösning för livsmedelsproducenter ...
REPORTAGE I BOHUSLÄNNINGEN
Läs artikeln om Christians resa från kock till att starta upp en klimatsmart e-handelslösning för livsmedel...
VINNAREN AV WIN WIN AWARDS
Win Win Gothenburg Sustainability Award är ett internationellt pris som delas ut med syftet hållbar utveckling...
SAMARBETE MED SVENSKMÄRKNING
Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad ochn kontrollerad...
REPORTAGE I NÄRINGSLIVET
Läs mer av artikeln som Näringslivet skrev om Meal Makers där man får veta mer om företaget och hur...
PILOTPROJEKT MED PÅVELUNDSKÖKET
Sedan april månad har Påvelundsköket haft ett pilotprojekt ihop med Meal Makers...
Göteborgs- modellen
Göteborgsmodellen för mindre matsvinn har lyckats halvera mängden slängd mat på bara...
TIPS FÖR MINSKAT MATSVINN
Meal Makers ger sina bästa tips för hur DU som privatperson kan bidra till ett minskat matsvinn...
MEAL MAKERS I DI DIGITAL
Di Digital skrev en artikel om Food Tech 2019 som är ett framtidsorienterat samarbete mellan Alfred Nobel...
HUR VI BIDRAR TILL ETT AV MÅLEN
De globala målen är den mest ambitiösa agendan för hållbar utveckling som världens länder...
REPORTAGE I BOHUSLÄNINGEN
Bohusläningen var på plats när Dino, restaurangägare till Mona-Lisa, köpte drygt ett par hundra kilo majonäs...