NYHETER

2020-11-10
REPORTAGE I MÅLTIDSBLOGGEN
Läs artikeln ur Måltidsbloggen som handlar om vårt samarbete tillsammans med Göteborgs stad...

2020-03-09
SAMARBETE MED ACADEMEDIA
- ”Gräv där du står” är ett begrepp som vi inom AcadeMedia Måltid tror på och lever efter. ...

2020-02-03
REPORTAGE I KÖTT & CHARK
Kött & Chark har skrivit en artikel om Meal Makers digitala lösning för livsmedelsproducenter ...

2019-11-12
REPORTAGE I BOHUSLÄNNINGEN
Läs artikeln om Christians resa från kock till att starta upp en klimatsmart e-handelslösning för livsmedel...

2019-11-07
VINNAREN AV WIN WIN AWARDS
Win Win Gothenburg Sustainability Award är ett internationellt pris som delas ut med syftet hållbar utveckling...

2019-09-26
SAMARBETE MED SVENSKMÄRKNING
Märkningen Från Sverige betyder att produkten är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad...

2019-09-20
REPORTAGE I NÄRINGSLIVET
Läs mer av artikeln som Näringslivet skrev om Meal Makers där man får veta mer om företaget och hur...

2019-08-25
PILOTPROJEKT MED PÅVELUNDSKÖKET
Sedan april månad har Påvelundsköket haft ett pilotprojekt ihop med Meal Makers...

2019-05-06
Göteborgs- modellen
Göteborgsmodellen för mindre matsvinn har lyckats halvera mängden slängd mat på bara...

2019-04-25
TIPS FÖR MINSKAT MATSVINN
Meal Makers ger sina bästa tips för hur DU som privatperson kan bidra till ett minskat matsvinn...

2019-03-14
MEAL MAKERS I DI DIGITAL
Di Digital skrev en artikel om Food Tech 2019 som är ett framtidsorienterat samarbete mellan Alfred Nobel...

2019-03-06
HUR VI BIDRAR TILL ETT AV MÅLEN
De globala målen är den mest ambitiösa agendan för hållbar utveckling som världens länder...

2019-02-18
REPORTAGE I BOHUSLÄNINGEN
Bohusläningen var på plats när Dino, restaurangägare till Mona-Lisa, köpte drygt ett par hundra kilo majonäs...